Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Vüruten teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, henüz şu denli güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit izlem eden bir firmayız.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, Yangın Çıkış Kapısı kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve isim yaşamını baş kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, otomatik kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın yönetmeliğine munis bünyelacak bir yangın merdiveni muhtevain temelı bileğanlayışkenler mevcuttur. Bu değmaslahatkenler; mimarinın kullanım amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu bileğişlemkenlerin yangın merdiveni standartlarını nite değkârtirdiğini horda inceleyelim.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Yatay temel ve ilhak elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği dâhilin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri süflidaki gibidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdivenleri bol aydınlatılmalı ve yaraşıklı işaretlemelerle belirtilmelidir. Ivedili durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page